Coinmarketcap Learn & Earn Free Coins 2020

Posted on

Coinmarketcap Learn & Earn Free Coins 2020 – Coinmarketcap now provides an opportunity for us to get cryptocurrency for free, please study the projects in collaboration with Coinmarketcap below. then complete the quiz to get cryptocurrency for free.

Coinmarketcap x Sandbox

  • Reward: 250 SAND ~11.3$
  • Max participants: 40000 people’s

Steps:

Quiz answer for Coinmarketcap x Sandbox

  1. What is the total supply of SAND tokens?
    Answer: 3.000.000.000 SAND
  2. On which blockchain is The Sandbox ecosystem currently developed onto?
    Answer: Ethereum
  3. What is the main The Sandbox virtual world primary focus for users?
    Answer: Playing games
  4. What is NOT one of the main utility token of The Sandbox ecosystem?
    Answer: Stablecoin
  5. What is the name of the NFT Maker creation tool in The Sandbox that lets you make 3D game assets and tokenize them for putting on the Marketplace?
    Answer: VoxEdit
  6. How can users monetize their games on The Sandbox?
    Answer: All of the above
  7. How can users monetize their games on The Sandbox?
    Answer: Own a land & build games
  8. What tokens standards do The Sandbox use for its technology?
    Answer: ERC-721
  9. What can users do with the ASSETS bought on the marketplace?
    Answer: Integrate them and Publish their game experiences.

 

Coinmarketcap x Orchid (OXT)

  • Reward: 20 OXT  ~6$
  • Total Rewards : 800,000 OXT

Steps:

Quiz answer Coinmarketcap x Orchid

  1. What is the total supply of OXT tokens?
    Answer: 1.000.000.000 OXT
  2. What is NOT a weakness of traditional VPNs?
    Answer: They cannot be used on public WiFi
  3. Why was Orchid created?
    Answer: To build on the strength of VPNS and address their shortcomings
  4. What is OXT?
    Answer: The Orchid digital asset, used to enable its privacy marketplace
  5. What is OXT’s role on Orchid?
    Answer: It helps ensure ample bandwidth and strengthen privacy
    or
    It is only used to pay bandwidth providers
  6. What are Orchid credits?
    Answer: Extra payments given to bandwidth providers for especially good service
  7. Name one feature that allows Orchid to keep data more private than traditional VPN services
    Answer: Multiple Hops between VPN Provider
  8. How many hops can be configured on Orchid?
    Answer: As many as user wants

 

Recommended for You: Legit airdrops

 

Coinmarketcap x Helium

  • Reward: Upto  ~10$ HNT
  • End : Dec 31, 2020

Steps:

Quiz answer Coinmarketcap x Helium

  1. What is the total supply of HNT tokens?
    Answer: 56,107,426 (Check the latest on coinmarketcap)
  2. What type of devices connect to The People’s Network?
    Answer: Internet of Things (IoT) devices
  3. How many IoT devices are expected to need connectivity in the next five years?
    Answer: 75 Billion
  4. What is the wireless technology Hotspots use to provide coverage?
    Answer: LongFi
  5. What is the unit of exchange Hotspots earn?
    Answer: HNT
  6. Which of the below is NOT a way a Hotspot earns HNT?
    Answer: Providing Wi-Fi connectivity to nearby phones and computers.
  7. What is Helium’s novel proof algorithm that is used to verify Hotspots are real and located where they say they are?
    Answer: Proof-of-coverage
  8. What is the unit of exchange IoT devices use to pay for connectivity?
    Answer: Data Credit